Edit Content

stbade.no

FAQ

1. Hvordan leveres badstue?

• Alle våre badstuer leveres til kunden i ferdigmontert tilstand. De er klare til bruk allerede etter 2-3 timer, etter første oppvarming i henhold til instruksjonene.

2. Hva er fordelene med en mobil badstue?

• Fordelene med en mobil badstue inkluderer enkel installasjon, bærbarhet, muligheten til å bruke den på avsidesliggende steder, rask oppvarming, økonomisk drift og fleksibilitet i valg av installasjonssted.

3. Hvor stor plass tar en mobil badstue?

• Størrelsen på en mobil badstue avhenger av modellen, og varierer fra kompakte alternativer for 2-3 personer til mer romslige modeller for 6-8 personer.

4. Hvor raskt kan en mobil badstue installeres?

• Installering av en mobil badstue tar minimal tid og krever ikke komplekse byggearbeider. Vanligvis kan den installeres på noen få timer.

5. Kreves det en spesiell fundament for å installere badstue?

• En mobil badstue krever ikke et spesielt solid fundament. Den kan plasseres direkte på bakken. Les mer i fundamentdelen.

6. Kan en mobil badstue brukes året rundt?

• Våre badstuer er designet for å brukes året rundt. De er laget av 44 mm finsk gran og er utstyrt med kraftige ovner, noe som gjør det mulig å nyte badstuen selv på kalde vinterdager. For nordlige regioner der temperaturen faller under -25 grader, kan du bestille ekstra isolasjon.

7. Hvor lang tid tar det å varme opp en badstue?

• Oppvarmingstiden i en mobil badstue avhenger av ovnens kraft og rommets volum. Vanligvis varmer ovnen opp raskt, og badstuen er klar til bruk innen 30-60 minutter.

8. Hva er forskjellen mellom vanlig gran og termotre?

Termotre er tømmer behandlet ved høye temperaturer (rundt 180-230 grader Celsius) i fravær av oksygen. Denne prosessen forbedrer egenskapene: den øker motstanden mot råte, fuktighet og temperatursvingninger, gjør treverket mer stabilt og mindre utsatt for deformasjon.

Vanlig gran gjennomgår ikke slik behandling, så det er mindre motstandsdyktig mot ytre forhold og kan være utsatt for råte eller formendringer når det utsettes for fuktighet og temperatur.

Termotre har også vanligvis en mørkere farge på grunn av karamelliseringen av sukker i treverket under termisk behandling, noe som tilfører estetisk appell.

Ta kontakt, og våre konsulenter vil hjelpe deg med å velge drømmebadstue.