Bestill badstuer i Norge

stbade.no

1. Hvordan leveres badstue?

• Alle våre badstuer leveres til kunden i ferdigmontert tilstand. De er klare til bruk allerede etter 2-3 timer, etter første oppvarming i henhold til instruksjonene.

2. Hva er fordelene med en mobil badstue?

• Fordelene med en mobil badstue inkluderer enkel installasjon, bærbarhet, muligheten til å bruke den på avsidesliggende steder, rask oppvarming, økonomisk drift og fleksibilitet i valg av installasjonssted.

3. Hvor stor plass tar en mobil badstue?

• Størrelsen på en mobil badstue avhenger av modellen, og varierer fra kompakte alternativer for 2-3 personer til mer romslige modeller for 6-8 personer.

4. Hvor raskt kan en mobil badstue installeres?

• Installering av en mobil badstue tar minimal tid og krever ikke komplekse byggearbeider. Vanligvis kan den installeres på noen få timer.

5. Kreves det en spesiell fundament for å installere badekaret?

• En mobil badstue krever ikke et spesielt solid fundament. Den kan plasseres direkte på bakken. Les mer i fundamentdelen.

6. Kan en mobil badstue brukes året rundt?

• Våre badstuer er designet for å brukes året rundt. De er laget av 42 mm sibirsk gran og er utstyrt med kraftige ovner, noe som gjør det mulig å nyte badstuen selv på kalde vinterdager. For nordlige regioner der temperaturen faller under -25 grader, kan du bestille ekstra isolasjon.

7. Hvor lang tid tar det å varme opp en badekaret?

• Oppvarmingstiden i en mobil badstue avhenger av ovnens kraft og rommets volum. Vanligvis varmer ovnen opp raskt, og badstuen er klar til bruk innen 30-60 minutter.

stbade.no

Om stbade.no

B2B Pluss AS
org.nr. 927 040 883 MVA
Norway, Ålesund, 6011, Myrvang, 1

+47 930-26-616

Kjøp nå. Betal senere med Klarna.

Ta kontakt, og våre konsulenter vil hjelpe deg med å velge drømmebadstue.